Om Latilla AB

Företagsprofil

Med mer än 30 år i branschen för kvalitetstänkande och underhållsanalys, kan vi ge Er förmågan att ge Er kund förtroende för just Ert företag.

Vi rekommenderar ofta en mer slimmad LS/LSA-verksamhet. Enmansföretaget Latilla AB sysslar med tillförlitlighet och driftsäkerhet, som i sin tur ger Er (och Er kund) möjlighet att utvecklas ur konkurrenssynpunkt.

Vi jobbar mot stora och medelstora företag. Produkter med höga säkerhetskrav kräver analys av underhåll även om produkten, det tekniska systemet, är litet.

Erfarenhet

Oavsett typ av industri används likvärdiga metoder för respektive analyser. Metoderna kan ha olika namn och grunda sig på olika standards men det handlar om samma teknik för att analysera. Inom Latilla ABs verksamhetsområde hjälper vi till att forma analyserna så att de passar Ert verksamhetsområde. Rymdfart är inte så vanligt i Sverige men analysmetoder för området är likvärdiga för medicinska utrustningar eller teknik för mobiltelefonteknik.

Personlig erfarenhet

Att tänka i stort och smått (lateralt) och över teknikgränser (hårdvara/mjukvara, hårdvara/funktion) är viktigt för att kunna göra en bred analys. I tillägg finns erfarenhet enligt nedan:

Lars Svahn

Född i Bromma församling, Stockholm, 1949. Efter uppväxt och de två första skolåren i Sandviken blev det Göteborg i 20 år. Efter giftermål flytt till Karlskoga där jag alltjämt bor med minhustru. Två utflugna söner.

31 års verksamhet i Bofors (numera ingående i Saab AB) där med ett femtal arbetsbyten har givit stor och bred erfarenhet och ett stort kontaktnät. Dessförinnan 5 år på Ericson Microwave Systems, nuvarande Saab Microwave, Göteborg, med arbeten inom systemprovning och mikrovågskonstruktion.

Fritiden kan ägnas åt barnbarn, skidåkning, fjällvandring, paddling eller fotografering efter behov.

Ordlista